Ljussättning och trädgårdsbelysning

Jag hjälper dig med trädgårdsbelysning.

Belysningsrådgivning hemma i din trädgård.

Vi går runt i din trädgård och du berättar hur ni använder trädgården. Jag ger förslag och idéer och provbelyser i din trädgård. Du för dina anteckningar själv. Belysningsrådgivning två timmar. Kostnad 3600kr. Resekostnad tillkommer.

terrass IMG_7860

Varför ska du ljussätta sin trädgård?

Trädgården och huset syns i ett sammanhang även under den mörka delen av året. Med en belyst trädgård upplevs ditt rum/hus större, du tittar inte ut i ett svart hål, du ‘flyttar ut’ dina väggar och upplever trädgårdsrummet. Du känner dig tryggare, då ingen kan smyga sig in obemärkt in mot huset utan att synas.

Rapporter säger att en professionellt ljussatt trädgård höjer värdet på fastigheten, och med belysning i trädgården minskas även risk för inbrott. Men du kommer även ha mycket mer glädje och njutning av din  trädgård. Se din trädgårdsbelysning som en investering i fastigheten istället för en kostnad, det kommer att betala tillbaka sig på många sätt.

Ljussättning är väldigt individuellt och personligt. Man kan ha några lampor i sin trädgård, och man kan ljussätta sin trädgård mycket medvetet. Bok IMG_7880

 

Lykkans_Designtradgardar_hos_Torbjorn_Eliasson

Stammar och grenar får nytt liv, grova strukturer på stenytor, murar och stammar visar vackra skuggor när ljuset träffar ytan.

Det är ofta rumslighet vi vill uppnå i trädgården när vi trädgårdsplanerar. Det gäller även med ljussättning. Med rumslighet upplever vi trivsel och trygghet, vi känner oss omslutna i tryggheten.

Du behöver inte ha en stor trädgård, att ljussätta en liten radhusträdgård är minst lika spännande, du har överblick över hela trädgården och använder ett mindre ljus.

130926_Lykkans-designtradgardar_ljussatter_kajostradgard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.