Trädgårdsplanera med vackra vinterformer.

Vintern är här! Över trädgården faller sakta vintertäcket och lugnet lägger sig.

När ni är i gång med att planera trädgården, se framför er hur den kan komma att se ut på vintern. Trädgårdens vinterform träder fram i rimfrost och snö. Försiktigt har vintern lagt sitt vintertäcke över buskar och trädens avlövade grenar. Häckar som delar av trädgårdens rum och buskar, klippta eller friväxande framträder, rostiga växtstöd blir till konstverk.

Rostiga växtstöd blir hållare för marshaller, klippta ligusterklot blir härliga vinterformer. Rosen ‘Mortimer Sackler’ står ännu stadigt, nästa sommar får den sällskap av ‘Constance Spry’ och ‘Queen of Sweden’ och min lilla rosenträdgård blir lite större.

Den första snön fyllde fågelbadet!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.