En vacker skånelänga vid havet.          Lykkans.se_Norrekaas__5 Örter, sand, vajande gräs, träbrygga, runda mjuka sjöstenar. Rugosarosor och vitkalkade murar.Lykkans.se_Norrekaas_SEn vitkalkad mur där Rugosarosor ramlar över kanten. Lavendel, perovskia, nepeta och doftar. Den långa trädgårdsgången kantad av rosor och buxbom leder oss fram mot den vackra skånelängan.Lykkans.se_Norrekaas__4 Den långa bryggan och spaljén avgränsar parkeringen mot trädgården. Här kommer snart blåregn och rosor slingra sig uppåt. Lavendel och silvergräs kantar bryggan.Lykkans.se_Norrekaas__3 En plats att odla örter och njuta. Låga häckar, grusgångar, rosor, lavendel. Murade bänkar och odlingslådor längs med husvägg. Kanske en köksbänk för matlagning ute.Lykkans.se_Norrekaas__2 Murade odlingsbäddar, för odling av sommarens örter, hinns inte odling med går det utmärkt att så sommarblommor här och bara njuta av medelhavet på Österlen.

 

Tags:

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *