Trädgård för atriumhus


Jag är väldigt förtjust i atriumhus, och tyvärr byggs det få eller inga alls vad jag vet. Eller? En atrium trädgård är privat, ingen kan se vad som göms innanför murarna, om man inte släpper in nyfikna blickar.

Lykkans atrium-tradgard_1Lykkans atrium-tradgard_2Jalusi ger solskydd närmast huset och minskar värmeinstrålning in i huset.Lykkans atrium-tradgard_4 Stora glaspartier ut mot atriumgården, och upplevelsen av att rummet fortsätter utanför. En träterrass går runt hela  gården och samma golvklinker som ligger i köket ser vi på terrassens rum. En låg mur delar av terrassytan mot en plantering där en utedusch står med en duschvägg av Cortenstål. Lykkans atrium-tradgard_3Vintergrön växtlighet ger atriumgården ett vackert vintervärde, gärna i kombination med olika gräs. Till höger ligger bastu med utsikt. Ett projekt som ännu är på idéstadiet. Fortsättning följer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.