Njut av din trädgård även de mörka kvällarna.


Med en rätt avvägd ljussättning höjer du trädgården till en dimension du inte trodde var möjlig.

Kontakta mig så berättar jag mer om ljussättning!

Trädgården har numera blivit vårt favoritrum, vi lägger mycket pengar på att förvandla våra trädgårdar till favoritrummet. Då får vi inte glömma ljuset, ljussättning av trädgården både höjer nyttan och glädjen med trädgård men även fastighetens hela värde stiger också.

Vi lägger mycket pengar på trädgårdsdesign, markarbete och växter, och när det blir mörk ser vi inget av det vi så passionerat har skapat. Med ljussättning i din trädgård kan du kan njuta av trädgården även under dygnets mörka timmar. Du får mer för pengarna.

Jag använder Inlite belysningssystem, som erbjuder helhetslösningar för din trädgård. Inlite är ett bra flexibelt och påbyggnadsbart system, som passar utmärkt att installera i privata trädgård. Det är säkert då det bara är 12 volt (svagström), det är elektrisk ström som inte är farligt för lekande barn, husdjur eller egendom. För mer produktinformation: www.in-lite.com/se/

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.