Bygg en Pergola

Alla borde ha en pergola! Under sin pergola får man vara ifred, det är en plats för vila eller kanske en plats för långa sköna sommar-middagar. När det blir mörkt tänder man lyktorna som hänger i taket, sen njuter man stilla tills gryningen dagas. Fantastisk-Wisteria-i-pergolaWisteria sinensis (blåregn) Zon 1-2, Det är en utsökt, fantastisk slingerväxt. Den kräver spalje eller linor för att ta sig upp. Blommar i maj-juni med doftande och överdådig blomning. Kräver en varm och skyddad växtplats i full sol och en näringsrik jord.Lykkans trädgårdsdesign pergola staket for druvor-rosenbageHär är ett exempel på pergola, enkel att bygga. Den här pergolan är planerad för en härlig liten terrass i soligt och varmt Zon 1-läge. Vi är verkligen lyckliga som bor i Skåne. Bygg även ett staket och börja odla druvor. När du ändå håller på kan du motstå en rosenportal. Det är enkelt, tänk på att dimensionera dina byggnadsverk efter storleken på din trädgård, proportionerna är viktigt för balans och harmoni.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.