Tycker du daggkåpan är finare utan blommor?


Glad midsommar!

Lykkans-tradgardsdesign-midsommarbukett

I min trädgård är daggkåpan finare utan blommor, så jag klipper bort blommorna och sätter dom i en stor vas eller varför inte en zinkhink om man har många daggkåpor. Passa även på och klipp kantnepetans blommor, reser ni bort så har ni en ny fin blomning att njuta av när ni kommer hem. Har ni även fröställningar av allium, så lyfter det buketten. Och vips så har ni en fyllig och vacker blomsterbukett till sillbordet på midsommarafton. En fördel med att klippa bort daggkåpans blommor är att du undviker att få millioner nya små daggkåpe plantor i rabatten.

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.