En ny trädgård är färdig


I Limhamn ligger den här lilla vackra trädgården. Lykkans_Designtradgardar_StrandgatanKommer ni i håg hur det började…titta här! och här!

Trädgårdsdesign och plantering av Lykkans Designträdgårdar. Anläggning av PERSSON MARK&BYGG AB

Mer bilder, text kommer så snart jag hinner.Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_StrandgatanLykkans_Designtradgardar_Strandgatan  Lykkans_Designtradgardar_StrandgatanLykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan  Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan Lykkans_Designtradgardar_Strandgatan

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.