Trädgårds PASSION


Ljuset i höstmörkret kan du vara utan det?130926_Lykkans-designtradgardar_ljussatter_kajostradgard

Det är inte bara vackert det är MAGISKT.

Var ska du börja? Hur gör man? Vad kostar det?

Jag hjälper dig med belysningsplanering, val av ljus och armaturer, installation och riktning av ljuset.

Ring mig redan idag! 070 8881191

130926_Lykkans-Designtradgardar_ljussatter_kajostradgard2  Jag håller ett belysnings seminarium i höst för Lunds Trädgårdssällskap. Vi kommer att vara i Katarinas vackra trädgård. Mer foton kommer därifrån, och då tar jag med stativet!130926_Lykkans-designtradgardar_ljussatter_myrten_kajostradgardHär ser vi vackert klippta myrtenklot i förgrunden som är belysta uppifrån körsbärsträdet. Ett kallt ljus ligger lågt i växter med silvrigt bladverk. Ett gammalt vackert äppelträd har belysts underifrån genom klotet av järntråd och upp i grenverket. En spotlight är placerad upp i trädets krona och lyser ner på den vita trädgårds gruppen, så effektfullt och spännande trädgårdsrummet blir, omsluten av mörkret. Jag använder belysning från in-lite markbelysning.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.