Det första vårfloret i en nyanlagd trädgård


Det är oerhört spännande att se hur lökplanen fungerade. Vi satte lökar i november och nu kan vi beskåda det första blommande floret. Fast egentligen är det andra blommande floret, då narcisserna och blåstjärnorna redan blommat.  Några av de lökar vi satte. Lökarna har sin givna plats, så klart utifrån lökplanen.Annika och Markus sätter lökarna en solig novemberdag. 17 Maj, vi ser att tulpaner slagit ut och inom några dagar kommer de olika aliumbollarna dansa över tulpanerna.Trädgården är ritad och anlagd höst 2016, och den sista planteringen gjorde vi maj 2017.

  Pool och SPA-bad fylls på när som helst.  Nästa blommande flor under sommarmånaderna ser vi Hydrangea ‘Annabelle’, med astilbe, hakonegräs, hosta, alunrot, nävor, höstanemoner, Miscanthus ‘Morning Light’.   Nedanför terrassen ser vi snart en lavendelhäck. Lavandula angustifolia ‘Munstead’.  Kundens egna bilder, tagna i blå timmen den 17 maj 2017. Bilder från arbetet med anläggningen, den 22 december, vi städar inför jul och arbetet fortsätter när vårvärmen kommer. Alla träd, buskar och perenner är nu planterade.        Städat inför jul och belysning på plats.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.