Här kan du även se en film med mig och få trädgårdstips. Det är första resultatet av mitt samarbete med bygga hus.se.  Titta HÄRLykkans_Desigtradgardar_byggahus

 

En månad efter plantering!Lykkans DesigntradgardarGrämattan, en månad efter läggning, mycket värme och sol och vattning ger fint resultat.Så här såg det ut när gräsmattan precis kommit på plats.140517e_anlaggSå här såg det ut innan vi började.140517a_fore Vi tog bort stora höga buskar för att släppa in ljus och värme. Trädgården hade blivit stor och stora delar var i skugga hela dagen.140517b_fore Nu släpper vi in mer ljus i huset och värme på terrassen.140517c_anlaggn Trädgården kommer att upplevas större. Tegelvägg och plank täcks så småningom med murgröna och vildvin.140517d_anlaggnPlanteringsarbete. Läs gärna mer om den Italiensk inspirerade atriumträdgården.

Lykkans Designtradgardar

CATEGORIES:

Press-Referenser

No responses yet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *