En trädgård vid havet


Nu går den romantiska trädgården in i sin andra växtsäsong.

Lykkans Designtradgardar
Lykkans Designtradgardar

Villa i Limhamn med havet precis utanför.

14517b_Lykkans_tradgardsdesign_Villa_Limhamn

Flocknävan gör verkligen rätt för sitt namn. Så snabbt den har tagit plats och tittar vackert ut genom staketet. Ogräs har inte en chans att komma upp i skarven mellan asfalten, och gatubilden blir vackrare. Rosen ‘Dagmar Hastrup’ kan man se sticka upp mellan nävorna. 140517a_Lykkans_Tradgardsdesign_Villa-LimhamnDaggkåpan bildar en fin välkomnande häck från grinden in i trädgården, och kommer snart täcka jorden och lägga sig mjukt över gatstenen. Kaukasisk förgätmigej ger fin marktäckning under nyplanterade syrener. I rabatten kommer senare även solhattar, stenkyndel och descampsia.

Vill du se hur det började läs gärna mer om Villa Strandgatan.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.