Barnens trädgård

Planering av en barnträdgård i Falsterbo där ängar möter hav . Här med bord och bänkar och sandlek under en pergola vars tak nästa säsong börjar täckas av vinrankor. skiss-barntradgardc_Lykkans_Designtradgardar Doftande örter, fjärils älskande växter, barnens favoritbär och mycket vajande gräs. Stipa Calamagrostis – silvergräs, planteras tätt och mycket, så att barnen kan ‘gömma sig i sin äng’. Dofter och smakupplevelser blandas vilt. skiss-barntradgard-b_Lykkans_Designtradgardar Barnens egen trädgård, där de kan leka, mysa och fika i caféet. Inramning av staket, bärbuskar och växttorn. När barnen får inramning och rumslighet försvinner de in i leken och känner sig trygga.skiss-barntradgard-a-Lykkans_DesigntradgardarEn pergola för barn kan skalas ner så att bara barnen har tillträde, vuxna får huka sig för att komma in. (Men först be om lov :-).  Golvet under pergolan är självklart sand, och gärna mycket så att kullar, vägar och städer kan byggas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.